Strana 2/3
|
Pepíno Fazer T
9.4.
[11]
Mam nápad na podzimní CH. Dětenice u Jičína. Je tam středověká hospoda s programem, zámek a pivovar. href='http://www.detenice.cz/' target='blank'[odkaz] Kdo chce koukněte. V odkazu je vše i foto. Je tam noční program, čerti, vyhánění ďábla z těla a p. Skvělý program. Uvidíte co jste ještě neviděli. Za pokoj 2 lidi je cca 2500 a je v tom prohlídka zámku i pivovaru plus vstup na večerní akci plus 600 na 2 večeře. Já tam býval často pracovně a teď zase po letech jsem domluvil na 11.5 posezení s dcerou. Tak dejte vědět, chce to min měsíc dopředu.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
|
Pepíno Fazer T
17.4.
[13]
No jo. Jen pokoj na noc pro 2 stojí 2500, je v tom vstup na akci, večeře za 600 + snídaně + vstup na zámek a do pivovaru. Tedy domluvit to lze ovšem závazně a zaplatit. Podobně jako jsem to udělal s malou teď
přispět
|
|
|
|
Kojot
9.5.
[17]
Čao, vim že jsem slibil učast, ale práce se mi trochu komplikuje. 14.6. bych se měl vracet z Francie. Tak nevim zda to zvládnu.
přispět
reagovat na Kojot
|
Pepíno Fazer T
21.5.
[18]
Nápodobně jako Kojot. Taky jsem slíbil, jenže já slíbil i dceři jarmark a časově se to kryje. Bohužel se mnou tedy nepočítejte. Max so večer a to už asi nemá cenu. Martine, teď jsem ti to psal i na whatsup.
přispět
|
|
Martin "Franky"
3.6.
[20]
Čau lidi! Jak to vidíte s účastí? V pátek 7. 6. 2024 už musím závazně upřesnit zamluvená místa. Jinak --- uvažoval jsem zatím s Cháčkem jen Pá/So. Ale asi by nebyl problém -- v případě zájmu -- uskutečnit dobové celo-víkendové "Cháčko-jako-tenkrát" ;)
přispět
reagovat na Martin "Franky"
|
|
Strana 2/3
|