Kojot
15. 4. 2019
[1]
Ahoj programátoři, tohoto fora. Hele mohli by jste něco udělat s touto stránkou. Forum se mi v chromu schovává pod horní lištou. S přihlášením i bez. V IE se mi jednotlivé diskuze zobrazí jen napůl. až když dám tlačítko na poslední stránku mohu přidávat příspěvky. jinak se mi to nedaří. díky
přispět
reagovat na Kojot
|
Marek L
15. 4. 2019
[2]
Ahoj, oprava je maličkost... Problém je jen v tom, že z popisu není úplně jasné co přesně se má opravit? 1) horní lišta půjde do pryč, protože od zrušení ČMN postrádá smysl. Nicméně v Chrome i IE mi tato lišta zakrývá pouze logo a hořejšek textu "otevřená encyklopedie motocyklů". 2) vložení příspěvku mi nedělá problém. Využíváš novější design href='https://www.bikes.cz/forum/Discusion.aspx?id=45395' target='blank'[odkaz] nebo starý design href='https://www.bikes.cz/forum/Old.aspx' target='blank'[odkaz] ???
přispět
reagovat na Marek L
|
Kojot
16. 4. 2019
[3]
Lišta ok, ta mě štve nejméně. Používám asi ten původní design. Ale donedávna cca 3 týdny zpět mi to začalo zlobit. Kliknu si na Chatoslet, a otevře se mi stránka, která je k tomuto vláknu je jen poloviční, přes šipku se posunu dál a opět vidím jen třeba třetinu stránky a zbytek je zajetý nahoře a nejde dolů, posuvník je uplně nahoře, ale text je schován...
přispět
reagovat na Kojot
|
Marek L
16. 4. 2019
[4]
Tohle nejsem schopen nasimulovat a zkouším to v Chrome, IE11, Firefox i Safari. Možná zkus Ctrl + F5 nebo Ctrl + R pro znovunačtení stylů stránky. Ještě mě napadá, nepoužíváš AdBlocker? Občas ze stránky vykrosí i něco co by neměl.
přispět
reagovat na Marek L
|
Marek L
16. 4. 2019
[6]
Takhle vypadá stará jednovláknová diskuze. Tam lze kliknout jenom na link "přidat názor". Pokud klikneš vlevo na kategorii "Chatoslet" tak starou diskuzi opouštíš a přecházíš na "novou".
přispět
reagovat na Marek L
|
|
Marek L
16. 4. 2019
[8]
Novější variantu lze navíc přepnout do režimu "chat". Všechny tři varianty mně fungují.
přispět
|
Kojot
17. 4. 2019
[9]
Už mě to opět vše funguje.. nic jsem neměnil..
|
|