Strana 1/2
|
Pepíno Fazer T
14. 7. 2023
[1]
Zdar všem.
Poslední dobou mě pořád krmí zprávami o vládě, inflaci a podobných kokotinách. Už mě to sere a mám toho plný zuby.
Tedy za motorkáře kterým jsem byl 30 let. Jděte se politici, hovada, konečně vycpat a najděte si konečně něco pořádnýho. Třeba moto, ať je váš brzo míň. Čest vaší práci soudruzi.
Kurva to mě to sere, co vy ostatní?
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Kojot
24. 7. 2023
[2]
Tak už jsi se dostal do let, kdy tě nadzdvihne jako důchodce zmínka o másle. Já se to snažim filtrovat tak že se na telku nedívám, když ano pustim si film. Internet a td. rovnou kliknu jinam, zdvihá se mi kufr a tlak. A za to nestojí. Takže hodim hlas opět tomu kdo má v programu výstup z EU.
přispět
reagovat na Kojot
|
Martin "Franky"
2. 8. 2023
[3]
Sere nás to všechny, protože nás švindlíři zatáhli do švindlovin, které nás připraví o kvalitní stáří tím, že definitivně pohřbívají, co vyprodukovali předci. A našim dětem již prodali i část jejich budoucnosti. --- Děti už to začínají také vidět a padají z nich nápady, že z této země (domova = celkem úspěšně měněného švindlíři na zemi svrabu a neštovic), co nejdříve odjet žít kamkoli jinam.
přispět
reagovat na Martin "Franky"
|
Pepíno Fazer T
11. 9. 2023
[4]
Nafackoval bych si za to, že jsem volil současnou vládu i prezidenta. Už jsem v životě udělal spoustu hovadin, jenže tahle je ta největší. Stačí se jen kouknout na ty kódy v televizi a je mi na blití.
přispět
|
Pepíno Fazer T
11. 9. 2023
|
Pepíno Fazer T
7. 10. 2023
|
Pepíno Fazer T
12. 10. 2023
|
Pepíno Fazer T
12. 10. 2023
[8]
Tak bych se z toho zase posral. Slavná EU nařídila povinnou montáž omezovač rychlosti do nových aut. Ještě že jsem si auto pořídil včas a že se mě to netýká. Je to tlupa magor. Podobně jako vytížený čs premiér
přispět
|
Pepíno Fazer T
22. 10. 2023
[9]
Tak bych se z toho zase posral. Slavná EU nařídila povinnou montáž omezovač rychlosti do nových aut. Ještě že jsem si auto pořídil včas a že se mě to netýká. Je to tlupa magor. Podobně jako vytížený čs premiér
přispět
|
Pepíno Fazer T
28. 10. 2023
[10]
přispět
|
|
Strana 1/2
|