• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Honda Varadero 125 2001 32 000Kč Tučapy 269
Yamaha XJR 1300 2006 135 000Kč Nelahozeves
KTM 1290 Super Adventure S 2023 350 000Kč Mariánské Lázně - Úšovice

Téma: To mě fakt vadí  17 odpovědí

přispět

Strana 1/2
Pepíno Fazer T
14. 7. 2023
[1] Zdar všem. Poslední dobou mě pořád krmí zprávami o vládě, inflaci a podobných kokotinách. Už mě to sere a mám toho plný zuby. Tedy za motorkáře kterým jsem byl 30 let. Jděte se politici, hovada, konečně vycpat a najděte si konečně něco pořádnýho. Třeba moto, ať je váš brzo míň. Čest vaší práci soudruzi. Kurva to mě to sere, co vy ostatní?
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
Kojot
24. 7. 2023
[2] Tak už jsi se dostal do let, kdy tě nadzdvihne jako důchodce zmínka o másle. Já se to snažim filtrovat tak že se na telku nedívám, když ano pustim si film. Internet a td. rovnou kliknu jinam, zdvihá se mi kufr a tlak. A za to nestojí. Takže hodim hlas opět tomu kdo má v programu výstup z EU.
přispět     reagovat na Kojot          
Martin "Franky"
2. 8. 2023
[3] Sere nás to všechny, protože nás švindlíři zatáhli do švindlovin, které nás připraví o kvalitní stáří tím, že definitivně pohřbívají, co vyprodukovali předci. A našim dětem již prodali i část jejich budoucnosti. --- Děti už to začínají také vidět a padají z nich nápady, že z této země (domova = celkem úspěšně měněného švindlíři na zemi svrabu a neštovic), co nejdříve odjet žít kamkoli jinam.
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Pepíno Fazer T
11. 9. 2023
[4] Nafackoval bych si za to, že jsem volil současnou vládu i prezidenta. Už jsem v životě udělal spoustu hovadin, jenže tahle je ta největší. Stačí se jen kouknout na ty kódy v televizi a je mi na blití.
Pepíno Fazer T
11. 9. 2023
[5] Na ty kydy mělo být
Pepíno Fazer T
7. 10. 2023
[6] Na ty kydy mělo být
Pepíno Fazer T
12. 10. 2023
[7] Na ty kydy mělo být
Pepíno Fazer T
12. 10. 2023
[8] Tak bych se z toho zase posral. Slavná EU nařídila povinnou montáž omezovač rychlosti do nových aut. Ještě že jsem si auto pořídil včas a že se mě to netýká. Je to tlupa magor. Podobně jako vytížený čs premiér
Pepíno Fazer T
22. 10. 2023
[9] Tak bych se z toho zase posral. Slavná EU nařídila povinnou montáž omezovač rychlosti do nových aut. Ještě že jsem si auto pořídil včas a že se mě to netýká. Je to tlupa magor. Podobně jako vytížený čs premiér
Pepíno Fazer T
28. 10. 2023
[10] Tak bych se z toho zase posral. Slavná EU nařídila povinnou montáž omezovač rychlosti do nových aut. Ještě že jsem si auto pořídil včas a že se mě to netýká. Je to tlupa magor. Podobně jako vytížený čs premiér

Strana 1/2

Vložení příspěvku
Text příspěvku

Nick:
Heslo:

Nový uživatel

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Kde shánět díly?  

4.12. sem přispěl pedro
pedro: Ahoj všem, mám dotaz, vlastním tento skútr motor Transity 125 chtěl jsem se zeptat, kde shánět na tento skútr díly? Potřebuji přední směrovky a stojánky, díky. (4.12.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Vstřikování paliva.  

30.11. přispěl standa.kolenak

Dobrý deň.Potreboval by som sa dostať k nejakej schéme.Ako má byť zapojený karborátor+všetky hadičky okolo, ďakujem.  

11.11. přispěl durnek2

Aprilia rs125 rok výroby 2013  

8.11. přispěl pepacvicek

قطع غيار لهذه الدراجه ،،اجد صعوبه في البحث عن قطع مثل خزان الوقود ووحدة التحكم  

24.10. přispěl rozeendaragma

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2025 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 15. 12. 2025 v 16:07 za 0,058 sekundy.